Kalverstalinrichting

Kalverstallen zijn in te richten met individuele stallen of als groepshuisvesting. Daarbij maken wij onderscheid tussen stallen voor startkalveren , rosé vlees kalveren , witvlees kalveren en meststieren . Ook voor kalverenboxen en groepsboxen kunt u bij ons terecht. Al sinds 1999 bouwen we kalverstalinrichtingen op maat. De roestvaststalen profielen voor onze stallen vervaardigen we in onze eigen werkplaats. In combinatie met onze kunststof planken en RVS bevestigingsmaterialen zijn onze maatwerk stallen duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Klik hier om een afspraak te maken over kalverstalinrichtingen .

Voerinstallaties voor kalverstallen

Wij leveren onze stalinrichtingen compleet inclusief de voerinstallaties. U kunt hierbij denken aan RVS troggen, voerruiven en emmerhouders tot drinkwatervoorzieningen. Wij adviseren u graag wat de beste oplossing is voor uw kalverstal.


Gerelateerde projecten

Melissen 2011

deze (wit)vlees kalverenstal stal hebben wij mogen inrichten, fronten met kantelbuis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het