Pluimvee stalinrichting

Moderne pluimveestallen hebben een slimme en duurzame stalinrichting. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt tussen stallen voor bijvoorbeeld vleeskuikens of leghennen, maar er zijn ook stallen voor eenden en vleeskalkoenen. Afhankelijk van het soort stal, kunt u kiezen voor groepskooien, grondhuisvesting of volièrehuisvesting. Er zijn zelfs multifunctionele natuurlijk geventileerde stallen mogelijk. In deze stallen kunt u kiezen of u kalkoenen, eenden of vleeskuikens wilt houden. In deze stal kan dat allemaal. Meer weten over pluimvee stalinrichtingen. Klik hier voor onze contactpagina .

Mestafvoer via vijzels

Bij Rijk van Dam zijn we gespecialiseerd in mest afvoersystemen via een vijzelsysteem naar de mestband. De mestband transporteert de mest naar een mestcontainer vanwaar de mest verder wordt gedroogd (geforceerde mestdroging) of wordt afgevoerd. De vijzel kan ook vers strooisel de stal invoeren en verdelen. Afhankelijk van de stal bekijken we met u welk vijzelsysteem voor u de beste oplossing is. Dat kunnen gewone vijzels zijn maar ook buis- en trogvijzels, opvoervijzels of complete schroef- en spiraalvijzel installaties. We leveren ook systemen voor de beheersing van ammoniakuitstoot en fijnstofreductie zoals luchtwassersystemen en droogfilterwanden. Hiervoor werken we samen met gespecialiseerde partners.

Voersilo’s voor pluimvee

Onze voersilo’s zijn gemaakt via het spuitwikkel procedé, dit resulteert in sterke voersilo’s met spiegelgladde binnenwanden. Naast voersilo’s en vijzelsystemen leveren wij ook de benodigde voerwegers en voermengers en complete drinkwaterinstallaties voor pluimvee.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het