Voerautomatisering, exact doseren voor betere resultaten

Voer automatiseren en voermanagement wordt een steeds belangrijker onderdeel voor veeteeltbedrijven. Door de voeding te automatiseren is er een exacte dosering per dier mogelijk. U kunt daarmee besparen op voer omdat er minder verspilling is en u bespaart op mankracht omdat het voeren niet meer handmatig gebeurt. Meer weten over voerautomatisering? Klik hier voor onze contactinformatie .

Van vijzel tot computergestuurde voerautomaat

Het opwerken van het voer met vijzels is een lang beproefde methode. De vijzel is een veelgebruikte methode van voederautomatisering om het droogvoer en brijvoer vanuit de silo bij de dieren te brengen. Dosators zorgen voor de juiste doseringen van het voer. Er zijn diverse opstellingen van brijvoederinstallaties en doorvoerinstallaties mogelijk. Denk aan de verschillende types opvoersystemen met kabel of ketting, de voederautomaten en de dosators. We bespreken graag met u wat voor uw bedrijf de meest geschikte voerautomatisering methode is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het