Biologische stallen

Biologische stalinrichting wordt voor steeds meer veeboeren een belangrijke keuze. De consument wil namelijk steeds vaker biologisch vlees eten en daardoor neemt ook het aantal biologische boerenbedrijven toe. Bij Rijk van Dam bieden we daarom ook biologische stallen, die voldoen aan de vastgestelde normen voor biologische veehouderij. Uiteraard van de beste kwaliteit en met het oog op het welzijn van de dieren.

Biologische stallen voor elke levensfase

Wij maken goede biologische stallen voor elke levensfase van uw vee. Iedere fase vraagt namelijk weer voor een andere indeling en inrichting. Op basis van uw wensen bieden wij u een oplossing op maat, die past binnen het kader dat biologische keurmerken hebben vastgesteld. Wij komen graag even bij u kijken om de mogelijkheden met u door te nemen. Wilt u een nieuwe biologische stal of wilt u uw huidige stal laten ombouwen naar een biologische inrichting? Beide mogelijkheden bieden wij aan. Bel ons gerust even.

Wij realiseren biologische stalinrichting voor:

  • Varkens
  • Geiten

Biologisch, duurzaam én efficiënt

Onze biologische stallen zijn niet alleen geschikt voor biologische veehouders, maar zijn ook nog eens duurzaam. Een stal moet zeker tientallen jaren meegaan en daarom gebruiken wij duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Denk aan RVS en hoogwaardig kunststof, beide materialen die goed bestand zijn tegen vocht en meststoffen. U kunt er van op aan dat een biologische stal van Rijk van Dam uw investering zeker waard is. Wij denken namelijk ook met u mee over klimaatbeheersing, innovatieve voedersystemen en milieuvriendelijke mestsystemen, zodat u het welzijn van uw dieren bevordert en zelf ook nog eens efficiënter kunt werken. Een win-win- situatie zullen we maar zeggen.


Gerelateerde projecten

De Bie

Mooie Biologische vleesvarkensstal

Van den Broek

Deze varkensstal hebben wij omgebouwd naar een bio-vleesvarkensstal

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het