Stalinrichtingen voor big tot beer en kalf tot koe

Wij maken de beste stalinrichting voor elke diersoort. Daarbij houden we rekening met de levensfase waarin de dieren zich bevinden. Een varkensstalinrichting voor guste en drachtige zeugen heeft tenslotte een andere opbouw dan een kraamstal of een opfokstal . Hetzelfde geldt voor een stalinrichting voor een vleeskalverenstal in vergelijk met een vleesvarkensstal . Iedere levensfase van uw dieren vraagt om specifieke oplossingen, net zoals bedrijven om specifieke oplossingen vragen. Heeft u zelf een idee over de beste stalinrichting voor uw bedrijf, we komen graag even bij u kijken of bezoek ons bedrijf in Lunteren en we bespreken uw visie op stallen. Uit overleg ontstaan vaak de beste oplossingen.

Stalinrichtingen van RVS en kunststof

Omdat een stal en de inrichting daarvan tientallen jaren gebruikt zal worden, moet het een duurzaam geheel zijn. De materialen waaruit de stalinrichting is samengesteld moeten tegen een stootje kunnen en tegen de bijtende stoffen in de mest kunnen. In onze werkplaats maken we een groot deel van de stalinrichting. Hierdoor kunnen we zelf de materialen selecteren. Wij kiezen er dan voor om altijd met RVS buizen, profielen en bevestigingsmateriaal te werken. De afdelingswanden en centrale gangwanden worden gemaakt van hoogwaardig kunststof. Beide materialen zijn sterk en goed bestand tegen meststoffen.

Rendement op uw investering

Waarom maken wij de keuze voor RVS en hoogwaardig kunststof? Als u nu investeert in hoogwaardig kunststof en RVS verdient u dat terug met een hogere kwaliteit en vriendelijker leefomstandigheden. Het beste rendement voor uw geld en uw dieren. Door te kiezen voor goede materialen, slimme voedersystemen , een milieuvriendelijk mestsysteem en klimaatbeheersing maakt u het niet alleen prettiger voor de dieren, uw werk wordt ook makkelijker. Indien u zich verdiept in de diverse overheidsregelingen van WIA en VAMIL kunt u ook nog financiële besparingen maken. Klik hier voor meer informatie over MIA en VAMIL .

Welke soorten stalinrichtingen

Bent u nieuwsgierig geworden hoe we u kunnen helpen? Wij leveren complete stalinrichtingen, van kalverenboxen en opfokstallen tot troggen en watervoorzieningen . Via de links op deze pagina vindt u meer informatie over onze varkens stalinrichting , pluimvee stalinrichting , geiten stalinrichting en kalveren stalinrichting .

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het