Varkensstalinrichting

Biggenstallen, investeren in groei

Een goede biggenstal voldoet aan de behoeften van de biggen en de boer. De stalinrichting voor de biggenstal is zo ontworpen dat de boer er zijn werk efficiënt en gemakkelijk kan doen terwijl de biggen er een goede leefomgeving hebben die hun groei stimuleert. De basis hiervoor is een goede biggenstal voorzien van vloerroosters met effectieve mestafvoer, (continue) voedersystemen en makkelijk te onderhouden wanden. Zaken als continu voeren en hokverrijking dragen bij aan het welzijn van de biggen. We geven u graag advies voor uw stalinrichting. Wilt u meer weten over onze ideeën op biggenstallen? Klik hier voor onze contactgegevens .

Voedersystemen voor biggenstallen

De keuze voor het beste voedersysteem voor biggen verschilt per bedrijf. Heeft u een voorkeur voor droogvoer of brijvoer? Gaat het om kraambiggen of gespeende biggen? Het lijken details, maar ze bepalen de keuze voor uw voedersysteem. Misschien zijn de Stalko droogvoederbakken of Verba drinkbakken voor u de beste optie? Is een brijvoertrog de beste keuze of blijkt een Grofit voedersysteem waarmee u MIA & VAMIL punten haalt, ideaal voor uw stal. We bekijken graag de situatie in uw stallen om u daarna van passend advies te voorzien.

Stal hygiëne voor gezondere biggen

Bij het inrichten van een stal kiezen we graag voor materialen die de stal hygiëne bevorderen. Dat betekent vloerroosters die de mest zo efficiënt mogelijk afvoeren en kunststof stalwanden die gemakkelijk te reinigen zijn. De vlakke hygiënische wandpanelen sluiten naadloos op elkaar aan om zo het aankoeken van vuil tegen te gaan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je instemt met het gebruik van deze cookies. Lees meer

Ja, ik begrijp het